Proiektua hiru puntutan oinarritzen da.
- Alde batetik plataforma portutik ikusiko da. Portuan betidanik izan da merkatua. MERKATUAren ideia edo irudi hori mantendu nahi da.
“El
mercado es una forma de comunicación”
- Beste alde batetik GASTRONOMIA bost sentsuekin gozatu ahal dela erakutsi nahi da. Eta ez ohi bezala pentsatzen den dastamenaren sentsuarekin soilik
“A la
hora de apreciar un cuadro, una escultura, una película, una obra musical, la
emoción que pueda producirse se percibe a través de los sentidos. En el caso de
la cocina sucede exactamente lo mismo son los sentidos los que permiten que
nuestro cerebro reciba esta sensación”
- Gastronomiaz zentzu guztiekin gozatzeko ideia horrekin, IBILBIDEaren ideiak garrantzia hartzen du. Hau da gastronomia ibilbide moduan erakutsi nahi da. Beste alde batetik baldintza moduan daukagun hexagono formako plataformak figura zentral bat egitera bultzatzen du. Horrela helizearen ideia azaltzen da.
“Espacios
continuos que fluyen libremente uno dentro del otro”
Solomon Museum
No hay comentarios:
Publicar un comentario